Besplatni video tutorijali

/
Besplatni video tutorijali

Pored besplatne dokumentacije, dobijate i video tutorijale koji su napravljeni za svakog klijenta posebno na osnovu nivoa klijentovog znanja/upućenosti i na osnovu klijentovih posebnih zahteva.

Šta podrazumevamo pod video tutorijalima?

Video tutorijali mogu trajati maksimum 15 minuta i obuhvataju sledeće:

  • kreiranje strana i postova
  • kreiranje navigacije
  • kreiranje widgeta

Ovo su neke osnovne stvari koje trebate da znate da bi sami menjali i dopunjavali vašu web stranicu. U delu videa u kom objašnjavamo kreiranje postova i strana, obuhvatili smo i dodavanje slika i galerija, dodavanje naslova, video blokova, i sličnih elemenata koji će upotpuniti tekstove koje dodajete na sajt.

Kako ovi video tutorijali izgledaju?

Tutorijal je fokusiran na desktop kompjutera. Dakle, kao da sam klijent radi na sajtu, a sam video prati glas koji objašnjava svaki korak. S obzirom da se tutorijal snima na klijentovom sajtu, mnogo je lakše kasnije klijentu da i sam ponovi korake.

Video tutorijali mogu biti snimljeni za nekoga ko uopšte nije radio sajt kod nas, ali bi voleo da nauči da svoj sajt sam održava i tako smanji svoje mesečne troškove. Ukoliko vas zanima ova usluga, možete nas kontaktirati na support@differentview.rs ili +38164 3230 526.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart